Camping Karen & James seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Camping Karen & James? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Camping Karen & James.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Camping Karen & James (Seizoen 1) dateert van 2017.
Camping Karen & James Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Camping Karen & James? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Camping Karen & James seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Camping Karen & James Serie Informatie
Camping Karen & James is een Reality-serie uit 2017.
Karen Damen en James Cooke openen hun eigen camping. Ze worden opgeleid tot uitbaters en zetten elke week hun tenten op voor een groep bijzondere gasten. Samen genieten ze van alle campinggeneugten: samen opstaan en gaan douchen, marshmallows eten bij het kampvuur of uit de bol gaan tijdens De Camping Zingt. Maar het duo organiseert ook verrassingen buiten het kampeerterrein.