• 9.383.897 stemmen

Mit Herz und Holly

Mit Herz und Holly seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Mit Herz und Holly? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mit Herz und Holly.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mit Herz und Holly (Seizoen 2) dateert van 2024.

Mit Herz und Holly Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Mit Herz und Holly? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mit Herz und Holly seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mit Herz und Holly Serie Informatie

Mit Herz und Holly is een Misdaad / Drama-serie uit 2023-2024. Geregisseerd door Wolfgang Eißler met onder meer de acteurs Inka Friedrich, Karoline Teska en Elvis Clausen .

De arts Dr. Katrin Herz heeft ondersteuning nodig in haar praktijk in Tangermünde. Die vindt ze bij de jonge Dr. Holly Sass. Dit Berlijnse stadsmens stemt alleen in met de baan aan de Elbe om een veelbelovend spoor naar haar vermiste moeder te volgen. Katrin brengt haar in contact met de vorige eigenaar van de praktijk, die Holly's moeder waarschijnlijk als patiënt heeft gekend.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.