• 9.385.205 stemmen

Mordsschwestern - Verbrechen Ist Familiensache

Mordsschwestern - Verbrechen Ist Familiensache seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Mordsschwestern - Verbrechen Ist Familiensache? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mordsschwestern - Verbrechen Ist Familiensache.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mordsschwestern - Verbrechen Ist Familiensache (Seizoen 3) dateert van 2024.

Mordsschwestern - Verbrechen Ist Familiensache Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Mordsschwestern - Verbrechen Ist Familiensache? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mordsschwestern - Verbrechen Ist Familiensache seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mordsschwestern - Verbrechen Ist Familiensache Serie Informatie

Mordsschwestern - Verbrechen Ist Familiensache is een Misdaad / Komedie-serie uit 2022-2024.

Forensisch wetenschapper Feli Lorentzen heeft Berlijn verlaten en ondersteunt nu de Kripo Flensburg. Deze staat onder leiding van haar zus, hoofdinspecteur Viktoria Lorentzen. De zussen komen pas te weten dat ze samen moeten gaan werken wanneer ze op weg zijn naar hun eerste zaak. Viktoria is woedend, omdat ze zich met de beste wil van de wereld niet voor kan stellen om met haar zus samen te werken. Maar: individueel zijn de zussen goed, samen zijn ze briljant.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.