• 9.385.764 stemmen

C'est Comme ça Que Je t'Aime

C'est Comme ça Que Je t'Aime seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie C'est Comme ça Que Je t'Aime? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van C'est Comme ça Que Je t'Aime.

Het laatste bij ons bekende seizoen van C'est Comme ça Que Je t'Aime (Seizoen 3) dateert van 2024.

C'est Comme ça Que Je t'Aime Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van C'est Comme ça Que Je t'Aime? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over C'est Comme ça Que Je t'Aime seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

C'est Comme ça Que Je t'Aime Serie Informatie

C'est Comme ça Que Je t'Aime is een Drama / Komedie-serie uit 2020-2024. Geregisseerd door Jean-François Rivard met onder meer de acteurs Patrice Robitaille, Karine Gonthier-Hyndman en Marilyn Castonguay .

In 1974, in de rustige buitenwijk Sainte-Foy, nemen twee ontevreden stellen hun kinderen naar een zomerkamp. Eenmaal thuis moeten ze de erbarmelijke staat van hun huwelijk onder ogen zien. Niet in staat om met hun problemen om te gaan, worden ze de meest beruchte criminelen in de geschiedenis van de georganiseerde misdaad in Quebec City.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.