Biography: WWE Legends seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Biography: WWE Legends? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Biography: WWE Legends.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Biography: WWE Legends (Seizoen 4) dateert van 2024.
Biography: WWE Legends Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Biography: WWE Legends? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Biography: WWE Legends seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Biography: WWE Legends Serie Informatie
Biography: WWE Legends is een Documentaire-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door George Roy
WWE Legends neemt je mee in de wereld achter de knallende arena’s, waar kracht, roem en drama hand in hand gaan. In deze docuserie onthullen enkele van de meest iconische WWE-worstelaars hun echte verhalen – van de top van hun roem tot de diepe dalen die ze buiten de schijnwerpers doormaakten. Wat betekent het om je leven te wijden aan een sport die niet alleen fysiek, maar ook mentaal alles van je vraagt? En wat gebeurt er met een legende wanneer de spotlights doven?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.