• 9.385.742 stemmen

Creature Commandos

Creature Commandos seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Creature Commandos? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Creature Commandos.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Creature Commandos (Seizoen 1) dateert van 2024.

Creature Commandos Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Creature Commandos? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Creature Commandos seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Creature Commandos Serie Informatie

Creature Commandos is een Animatie / Actie-serie uit 2024-2025. Geregisseerd door Matt Peters met onder meer de acteurs Frank Grillo, Sean Gunn en Anya Chalotra .

Amanda Waller, het hoofd van overheidsinstantie A.R.G.U.S., is niet meer langer in staat om mensenlevens in gevaar te brengen voor haar geheime operaties. Omdat deze beslissing van het Congres van de Verenigde Staten een punt zet achter de Suicide Squad en het team van Peacemaker, moet Waller iets anders verzinnen. Ze besluit wederom een team samen te stellen, maar nu één bestaande uit monsters, waaronder de ondode Bride en de radioactieve Doctor Phosphorus. Generaal Rick Flag senior krijgt de taak om de Creature Commandos en hun gevaarlijke missies te leiden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,82 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.