• 9.384.291 stemmen

How to Hire a Hitman

How to Hire a Hitman seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie How to Hire a Hitman? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van How to Hire a Hitman.

Het laatste bij ons bekende seizoen van How to Hire a Hitman (Seizoen 1) dateert van 2022.

How to Hire a Hitman Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van How to Hire a Hitman? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over How to Hire a Hitman seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

How to Hire a Hitman Serie Informatie

How to Hire a Hitman is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2022. met onder meer de acteurs en Yinka Bokinni .

Nadat ze honderden gekraakte berichten heeft ontvangen van een website voor huurmoorden, duikt Yinka Bokinni in de duistere wereld van het darkweb om uit te zoeken of het mogelijk is om anoniem een moord te bestellen. De berichten onthullen dat honderden mensen van over de hele wereld online moordaanslagen bestellen, en deze mensen maken geen deel uit van bendes zoals je zou verwachten. In plaats daarvan zijn het doodgewone mensen die vrienden, partners en collega's dood willen hebben. Yinka onderzoekt of deze bestelde moorden echt zijn of deel uitmaken van oplichting.