• 9.381.447 stemmen

Beauty in Black

Beauty in Black seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Beauty in Black? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Beauty in Black.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Beauty in Black (Seizoen 2) dateert van 2025.

Beauty in Black Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Beauty in Black? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Beauty in Black seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Beauty in Black Serie Informatie

Beauty in Black is een Drama-serie uit 2024-2026. Geregisseerd door Tyler Perry met onder meer de acteurs Taylor Polidore, Amber Reign Smith en Crystle Stewart .

Twee vrouwen leiden een heel verschillend leven.Kimmie heeft moeite heeft om de kost te verdienen als stripper nadat haar moeder haar eruit heeft gezet. Mallory is onderdeel van een dysfuntionele familie en runt een succesvol cosmeticabedrijf en een sluwe smokkeloperatie. Door het lot raken hun leven verstrikt in elkaar.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,45 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.