Coming from America seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Coming from America? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Coming from America.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Coming from America (Seizoen 1) dateert van 2024.
Coming from America Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Coming from America? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Coming from America seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Coming from America Serie Informatie
Coming from America is een Reality-serie uit 2024. met onder meer de acteurs Gerald Kelly, LaMara Hunter-Kelly en Isiah Kelly .
Vier Afro-Amerikaanse families pakken al hun bezittingen in en riskeren alles om naar het nieuwe land van kansen te verhuizen: Afrika. Verleid door goedkope woningen en schilderachtige landschappen reizen deze gezinnen 8.000 kilometer om liefde, werk en een beter leven te vinden. Als eerste zullen ze de onvermijdelijke cultuurschok moeten overleven – maar als ze de eerste zestig dagen kunnen doorstaan, kan hun leven voor altijd veranderen.