• 9.385.564 stemmen

Pedro el Escamoso: Más Escamoso Que Nunca

Pedro el Escamoso: Más Escamoso Que Nunca seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Pedro el Escamoso: Más Escamoso Que Nunca? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Pedro el Escamoso: Más Escamoso Que Nunca.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Pedro el Escamoso: Más Escamoso Que Nunca (Seizoen 1) dateert van 2024.

Pedro el Escamoso: Más Escamoso Que Nunca Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Pedro el Escamoso: Más Escamoso Que Nunca? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pedro el Escamoso: Más Escamoso Que Nunca seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Pedro el Escamoso: Más Escamoso Que Nunca Serie Informatie

Pedro el Escamoso: Más Escamoso Que Nunca is een Komedie / Drama-serie uit 2024. Geregisseerd door Juan Carlos Villamizar met onder meer de acteurs Miguel Varoni, Carlos Torres en Álvaro Bayona .

Na twintig jaar in het buitenland keert Pedro terug naar Colombia en wordt hij opnieuw verliefd op de verkeerde vrouw. Fernanda is de baas van zijn zoon en de toekomstige schoonmoeder, wat de stijgende carrière van Junior in gevaar brengt. Om hem te beschermen verbergt Pedro hun bloedbanden voor iedereen en werkt hij aan het opnieuw opbouwen van hun moeilijke relatie, terwijl hij probeert door zijn liefdesleven te navigeren.