Moonflower Murders seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Moonflower Murders? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Moonflower Murders.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Moonflower Murders (Seizoen 1) dateert van 2024.
Moonflower Murders Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Moonflower Murders? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Moonflower Murders seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Moonflower Murders Serie Informatie
Moonflower Murders is een Drama / Misdaad-serie uit 2024. Geregisseerd door Rebecca Gatward met onder meer de acteurs Lesley Manville, Tim McMullan en Alexandros Logothetis .
Susan heeft de uitgeverij verlaten en woont op Kreta met haar oude vriend Andreas. Maar haar idylle wordt verstoord door de schaduw van een moord die acht jaar geleden in een Brits plattelandshotel werd gepleegd. Alan Conway bezocht het hotel en schreef een roman gebaseerd op wat daar gebeurde. Cecily Treherne, de jonge vrouw die hielp bij het runnen van het hotel, las het boek en dacht dat de verkeerde man was gearresteerd. Nu is ze verdwenen. Kan Susan het geheim in het boek ontdekken en Cecily vinden voordat het te laat is?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 5,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.