• 9.385.764 stemmen

Starting 5

Starting 5 seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Starting 5? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Starting 5.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Starting 5 (Seizoen 2) dateert van 2025.

Starting 5 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Starting 5? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Starting 5 seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Starting 5 Serie Informatie

Starting 5 is een Documentaire-serie uit 2024-2025. met onder meer de acteurs Jimmy Butler, Anthony Edwards en LeBron James .

5 van de beste basketballerspelers - Jimmy Butler, Anthony Edwards, LeBron James, Domantas Sabonis, en Jayson Tatum - worden gevolgd gedurende een slopend NBA seizoen. Hoewel ze een gemeenschappelijk doel delen om het NBA-kampioenschap te winnen, bevindt elke atleet zich op een ander punt in zijn carrière en probeert hij zijn team naar de overwinning te leiden. Daarnaast zien we hoe de atleten hun lichaam in topconditie houden en hun carrieré en privéleven in evenwicht houden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.