Happy's Place seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Happy's Place? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Happy's Place.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Happy's Place (Seizoen 2) dateert van 2025.
Happy's Place Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Happy's Place? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Happy's Place seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Happy's Place Serie Informatie
Happy's Place is een Komedie / Drama-serie uit 2024-2026. Geregisseerd door Pamela Fryman met onder meer de acteurs Reba McEntire, Belissa Escobedo en Melissa Peterman .
Bobbie erft het restaurant van haar vader en is niet bepaald blij als ze ontdekt dat ze een nieuwe zakenpartner heeft in de vorm van een halfzus, Isabella, waarvan ze niet eens wist dat ze die had. Isabella is een enthousiaste twintiger die psychologie heeft gestudeerd en graag mensen analyseert. Ze is enthousiast om in de het restaurant te gaan werken en zit vol met "geweldige" ideeën over hoe ze het tot leven kan brengen. Dit zorgt voor ongemakkelijke spanningen tussen de twee.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.