• 9.383.769 stemmen

Universal Basic Guys

Universal Basic Guys seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Universal Basic Guys? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Universal Basic Guys.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Universal Basic Guys (Seizoen 2) dateert van 2025.

Universal Basic Guys Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Universal Basic Guys? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Universal Basic Guys seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Universal Basic Guys Serie Informatie

Universal Basic Guys is een Animatie / Komedie-serie uit 2024-2025. Geregisseerd door Katie Dyson met onder meer de acteurs Adam Malamut, Adam Malamut en Talia Genevieve .

De broers Mark en Hank Hoagies zitten plotseling zonder werk, wanneer de Glantontown Hot Dog-fabriek overschakelt op automatisering. Maar ze hebben geluk, want ze worden onderdeel van een nieuw universeel basis inkomen programma. Ze krijgen $ 3.000 per maand, waarna ze hun nieuwe tijd en geld gebruiken om een ​​doel te vinden in een wereld waarin ze niet langer nodig zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.