• 9.385.321 stemmen

Kidnapped

Kidnapped seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Kidnapped? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Kidnapped.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Kidnapped (Seizoen 1) dateert van 2024.

Kidnapped Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Kidnapped? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kidnapped seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Kidnapped Serie Informatie

Kidnapped is een Thriller / Misdaad-serie uit 2024. Geregisseerd door Al Mackay met onder meer de acteurs Nadia Parkes, Adrian Edmondson en Nigel Lindsay .

Voor een fotoshoot reist model Chloe Ayling in 2017 naar Milaan. In de Italiaanse stad wordt de twintiger opeens ontvoerd door de broers Łukasz en Michał Herba. Zij houden Chloe zes dagen vast op een afgelegen boerderij voor losgeld. Als ze eindelijk vrij komt, krijgt Chloe te maken met krantenkoppen die haar ervan beschuldigen dat ze haar eigen ontvoering in scène heeft gezet. Wanneer de rechtszaak eindelijk vorm krijgt, bevindt Chloe zich plotseling in het middelpunt van een mediastorm.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.