• 9.385.781 stemmen

NCIS: Origins

NCIS: Origins seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie NCIS: Origins? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van NCIS: Origins.

Het laatste bij ons bekende seizoen van NCIS: Origins (Seizoen 2) dateert van 2025.

NCIS: Origins Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van NCIS: Origins? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over NCIS: Origins seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

NCIS: Origins Serie Informatie

NCIS: Origins is een Drama / Misdaad-serie uit 2024-2026. Geregisseerd door Niels Arden Oplev met onder meer de acteurs Mark Harmon, Austin Stowell en Mariel Molino .

In 1991, jaren voorafgaand aan de gebeurtenissen in 'NCIS', begint een jonge Leroy Jethro Gibbs zijn carrière als nieuw aangestelde speciale agent bij het jonge Naval Criminal Investigative Service (toen nog NIS geheten) Camp Pendleton-kantoor. Hier probeert hij zijn plaats te vinden in een ruig en rommelig team onder leiding van NCIS-legende Mike Franks.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.