Redding na de Ramp seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Redding na de Ramp? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Redding na de Ramp.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Redding na de Ramp (Seizoen 1) dateert van 2024.
Redding na de Ramp Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Redding na de Ramp? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Redding na de Ramp seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Redding na de Ramp Serie Informatie
Redding na de Ramp is een Documentaire-serie uit 2024.
In deze serie ontmoet presentatrice Welmoed Sijtsma Nederlanders die ooit slachtoffer werden van ongelukken, aanslagen, epidemieën en andere rampen die in ons collectieve geheugen staan gegrift. Zoals de Vuurwerkramp, de Poldercrash, de legionella-uitbraak in Bovenkarspel en de tsunami in Azië. Namens hen gaat ze op zoek naar onbekende redders die hen destijds hebben geholpen, maar die daarna in de hectiek uit beeld zijn verdwenen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.