Amudo Eobsneun Supsokeseo seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Amudo Eobsneun Supsokeseo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Amudo Eobsneun Supsokeseo.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Amudo Eobsneun Supsokeseo (Seizoen 1) dateert van 2024.
Amudo Eobsneun Supsokeseo Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Amudo Eobsneun Supsokeseo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Amudo Eobsneun Supsokeseo seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Amudo Eobsneun Supsokeseo Serie Informatie
Amudo Eobsneun Supsokeseo is een Misdaad / Drama-serie uit 2024. Geregisseerd door Mo Wan-il met onder meer de acteurs Kim Yoon-seok, Yoon Kye-sang en Go Min-si .
Tijdens de zomer bevinden Young-ha en Sang-jun zich in een dagelijkse routine met het schoonmaken en beheren van hun vakantiehuisje diep in de bossen. Hun rust wordt echter abrupt verstoord door de plotselinge verschijning van een geheimzinnige vrouw, genaamd Seong-a, die mysterie en chaos brengt. Terwijl de spanning stijgt, uit Seong-a moeiteloos bedreigingen, terwijl politiechef Bo-min zich concentreert op de zich ontvouwende zaken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,08 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.