• 9.385.764 stemmen

Liefde voor het Landgoed

Liefde voor het Landgoed seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Liefde voor het Landgoed? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Liefde voor het Landgoed.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Liefde voor het Landgoed (Seizoen 1) dateert van 2024.

Liefde voor het Landgoed Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Liefde voor het Landgoed? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Liefde voor het Landgoed seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Liefde voor het Landgoed Serie Informatie

Liefde voor het Landgoed is een Documentaire-serie uit 2024.

In 'Liefde voor het Landgoed' volgen we zes bijzondere bewoners van Nederlandse kastelen en buitenplaatsen. Zij hebben de missie om het familielandgoed te behouden voor de volgende generaties. Voor veel bewoners geldt dat het landgoed al generaties lang in handen van de familie is. De bewoners is er dan ook alles aan gelegen om deze fantastische plek vol cultureel erfgoed te behouden en te blijven bewonen. Zelfs als dat betekent dat men zelf de verfkwast ter hand moet nemen, kaplaarzen moet aantrekken of op de grasmaaier moet klimmen om de uitgestrekte tuinen te onderhouden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.