Meisjes van de Goede Herder seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Meisjes van de Goede Herder? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Meisjes van de Goede Herder.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Meisjes van de Goede Herder (Seizoen 1) dateert van 2024.
Meisjes van de Goede Herder Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Meisjes van de Goede Herder? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Meisjes van de Goede Herder seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Meisjes van de Goede Herder Serie Informatie
Meisjes van de Goede Herder is een Documentaire-serie uit 2024.
Wereldwijd werden tussen 1860 en 1996 honderdduizenden meisjes opgevangen bij de katholieke Zusters van de Goede Herder. De kloosterorde bood onderdak aan meisjes die buiten de maatschappij vielen. Het ging in Nederland om vijf kloosters en waarschijnlijk zo'n twintigduizend meisjes. Ze moesten werken in naaiateliers en wasserijen en leven volgens de strenge regels van de zusters. De dwangarbeid en behandeling van de zusters heeft bij veel meisjes diepe littekens achtergelaten. In deze serie gaat Britta Hosman in gesprek met de laatste getuigen: de meisjes van toen, de paar nog levende zusters en de huidige leiding van de nog altijd bestaande Zusters van de Goede Herder-congregatie.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,88 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.