Umbre seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Umbre? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Umbre.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Umbre (Seizoen 3) dateert van 2019.
Umbre Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Umbre? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Umbre seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Umbre Serie Informatie
Umbre is een Misdaad-serie uit 2014-2019. met onder meer de acteurs Șerban Pavlu, Maria Obretin en Ștefan Velniciuc .
Relu Oncescu - een echte familieman met een vrouw en twee kinderen - die ook een dubbelleven leidt. Zijn familie is in de veronderstelling dat hij een doorsnee taxichauffeur is. Niets is echter minder waar. Relu werkt voor Căpitanu’ - een levensgevaarlijke gangster - die niets van Relu’s familie afweet. Het duurt niet lang voordat Relu de controle verliest en wanneer hij per ongeluk een man vermoordt, probeert hij het criminele wereldje angstvallig te ontvluchten.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,33 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.