Niemand Die het Ziet seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Niemand Die het Ziet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Niemand Die het Ziet.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Niemand Die het Ziet (Seizoen 1) dateert van 2024.
Niemand Die het Ziet Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Niemand Die het Ziet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Niemand Die het Ziet seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Niemand Die het Ziet Serie Informatie
Niemand Die het Ziet is een Documentaire / Thriller-serie uit 2024. met onder meer de acteurs en Huib Modderkolk .
Hoe vanzelfsprekend zijn onze vrede en veiligheid in het tijdperk van hybride oorlogsvoering? Hackers en spionnen zijn de moderne soldaten in een strijd die wordt gevoerd met desinformatie, digitale aanvallen en sabotage. De serie volgt vijf hoofdpersonen in Nederland, Oekraïne, Taiwan en Brussel die vastbesloten zijn de waarheid aan het licht te brengen en de onzichtbare dreiging zichtbaar te maken. Door de verschillende verhaallijnen, gefilmd in acht landen, komt de strijd om de nieuwe wereldorde dichtbij en wordt duidelijk wat er op het spel staat.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.