• 9.376.802 stemmen

Stax: Soulsville U.S.A.

Stax: Soulsville U.S.A. seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Stax: Soulsville U.S.A.? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Stax: Soulsville U.S.A..

Het laatste bij ons bekende seizoen van Stax: Soulsville U.S.A. (Seizoen 1) dateert van 2024.

Stax: Soulsville U.S.A. Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Stax: Soulsville U.S.A.? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Stax: Soulsville U.S.A. seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Stax: Soulsville U.S.A. Serie Informatie

Stax: Soulsville U.S.A. is een Documentaire / Muziek-serie uit 2024. Geregisseerd door Jamila Wignot

In iets minder dan twintig jaar groeide Stax Records in Memphis, Tennessee uit van een platenwinkel en studio in familiebezit tot een van de meest invloedrijke producers van soulmuziek. Stax Records was het begin van de carrières van onder andere Otis Redding, Isaac Hayes, Booker T. & The M.G. 's, en Sam & Dave, en meer. Aan de hand van archiefbeelden en interviews beschrijft STAX: Soulsville, U.S.A. de muzikanten, songwriters en producers die raciale barrières hebben doorbroken en het kenmerkende Stax-geluid hebben gecreëerd dat een tijdperk definieerde.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,13 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.