Jana - Märkta för Livet seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Jana - Märkta för Livet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Jana - Märkta för Livet.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Jana - Märkta för Livet (Seizoen 1) dateert van 2024.
Jana - Märkta för Livet Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Jana - Märkta för Livet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jana - Märkta för Livet seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Jana - Märkta för Livet Serie Informatie
Jana - Märkta för Livet is een Misdaad / Thriller-serie uit 2024. Geregisseerd door Felix Herngren met onder meer de acteurs Madeleine Martin, Elina du Rietz en Pernilla August .
Wanneer het hoofd van de Zweedse migratiedienst vermoord wordt aangetroffen in zijn huis, is de lijst met verdachten lang. Assistent-aanklager Jana Berzelius beseft al snel dat de moord iets met haar eigen achtergrond te maken heeft en besluit om deel te nemen aan het onderzoek. Terwijl ze de autopsie van een jongen bijwoont, ziet ze een bekend litteken in zijn nek. In zijn vlees zijn markeringen gesneden die bij haar een flits van herinnering aan haar eigen donkere kindertijd oproepen. Om dichter bij de waarheid van haar eigen gruwelijke verborgen verleden te komen, moet ze de dader achter deze moorden vinden voordat de politie dat doet.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.