• 9.385.825 stemmen

Goede Dood, Een

Een Goede Dood seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Een Goede Dood? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Een Goede Dood.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Een Goede Dood (Seizoen 1) dateert van 2024.

Een Goede Dood Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Een Goede Dood? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Een Goede Dood seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Een Goede Dood Serie Informatie

Een Goede Dood is een Documentaire-serie uit 2024.

Jarenlang kampte de moeder van documentairemaker Elena Lindemans met ernstige psychische problemen. Haar euthanasieverzoek werd afgewezen. Enkele dagen later zag ze geen andere uitweg dan van een flat te springen. Nu, ruim twintig jaar later, onderzoekt Elena of er iets is veranderd in de hulpverlening aan mensen die geestelijk lijden en een uitgesproken wens hebben om te sterven. Elena volgt zes mensen die vanwege psychische problemen niet langer willen lijden en om euthanasie vragen. De serie laat zien hoe mensen met hulp van een arts waardig mogen sterven maar ook hoe zwaar een euthanasietraject voor sommigen nog altijd is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.