• 9.385.205 stemmen

WWE Rivals

WWE Rivals seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie WWE Rivals? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van WWE Rivals.

Het laatste bij ons bekende seizoen van WWE Rivals (Seizoen 4) dateert van 2024.

WWE Rivals Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van WWE Rivals? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over WWE Rivals seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

WWE Rivals Serie Informatie

WWE Rivals is een Documentaire-serie uit 2022-2024. Geregisseerd door Michael Dalvano met onder meer de acteurs Freddie Prinze Jr., Kevin Nash en John Layfield .

Acteur en voormalig WWE-schrijver Freddie Prinze Jr. leidt een rondetafelgesprek met WWE-sterren om zich te verdiepen in de verhaallijnen en dynamische personages achter de epische veldslagen die de WWE hebben opgebouwd. Elke aflevering bevat archiefbeelden uit het WWE-archief, evenals interviews met de betrokken Legends en de Superstars die deze rivaliteit hebben zien ontvouwen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.