Take Us Home: Leeds United seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Take Us Home: Leeds United? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Take Us Home: Leeds United.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Take Us Home: Leeds United (Seizoen 2) dateert van 2020.
Take Us Home: Leeds United Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Take Us Home: Leeds United? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Take Us Home: Leeds United seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Take Us Home: Leeds United Serie Informatie
Take Us Home: Leeds United is een Documentaire-serie uit 2019-2020. Geregisseerd door Lee Hicken met onder meer de acteurs Kalvin Phillips, Russell Crowe en Andrea Radrizzani .
De beroemde 'gevallen reus' van het Engelse voetbal, Leeds United, staat aan het begin van een uitdaging: promoveren naar de Premier League. De nieuwe eigenaar Andrea Radrizzani heeft een hoofdcoach van wereldklasse, Marcelo Bielsa, aangetrokken om het team terug te leiden naar het beloofde land. Dit wordt een van de meest dramatische seizoenen in de geschiedenis van de club, waarin fans, spelers en een stad beginnen te dromen van een terugkeer naar het hoogste niveau.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.