• 9.385.376 stemmen

Jibaejong

Jibaejong seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Jibaejong? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Jibaejong.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Jibaejong (Seizoen 1) dateert van 2024.

Jibaejong Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Jibaejong? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jibaejong seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Jibaejong Serie Informatie

Jibaejong is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2024. Geregisseerd door Park Chul-hwan met onder meer de acteurs Ju Ji-hoon, Han Hyo-joo en Lee Hee-jun .

Gekweld door de herinnering aan een terroristische aanslag waarbij zijn collega's omkwamen en de president gehandicapt raakte, heeft voormalig elitesoldaat Woo Chae-woon zijn leven gewijd aan het opsporen van de verantwoordelijken. Chae-woon bestudeert methodisch de overlevenden van die noodlottige dag en krijgt nog meer argwaan nadat hij ontdekt dat het bedrijf van Yoon Ja-yu recordwinsten heeft geboekt in de jaren na de aanslag. Omdat Ja-yu constant wordt bedreigd met aanvallen van drugskartels, terroristen, hackers en extremisten, infiltreert Chae-woon in haar organisatie terwijl hij zich voordoet als haar persoonlijke lijfwacht. Maar met aanvallen uit alle hoeken en de waarheid veel verdraaider dan iemand zich had kunnen voorstellen, zal Chae-woon in staat zijn om tot op de bodem uit te zoeken wat er die dag is gebeurd voordat Ja-yu's vijanden wraak nemen?