Yozakura-san Chi no Daisakusen seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Yozakura-san Chi no Daisakusen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Yozakura-san Chi no Daisakusen.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Yozakura-san Chi no Daisakusen (Seizoen 1) dateert van 2024.
Yozakura-san Chi no Daisakusen Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Yozakura-san Chi no Daisakusen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Yozakura-san Chi no Daisakusen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Yozakura-san Chi no Daisakusen Serie Informatie
Yozakura-san Chi no Daisakusen is een Animatie / Actie-serie uit 2024. Geregisseerd door Takahiro Nakatsugawa met onder meer de acteurs Reiji Kawashima, Kaede Hondo en Katsuyuki Konishi .
De middelbare scholier Taiyou Asano is sociaal onbekwaam sinds zijn familie omkwam bij een auto-ongeluk. De enige met wie hij goed kan omgaan, is zijn jeugdvriendin Mutsumi Yozakura, het hoofd van 's werelds sterkste spionnenfamilie. Mutsumi's oudste broer, Kyouichirou, is overbezorgd over haar sinds hij haar ooit ernstig verwondde. Zijn liefde voor Mutsumi is dodelijk en Taiyou is zijn volgende doelwit. Om te overleven moet Taiyou met Mutsumi trouwen en lid worden van de familie. Taiyou wordt in de chaos gegooid en begint aan zijn reis om een machtige spion te worden, zodat hij zijn vrouw kan beschermen en de duistere geheimen van zijn verleden en de familie Yozakura kan ontrafelen.