• 9.385.564 stemmen

Jurassic World: Chaos Theory

Jurassic World: Chaos Theory seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Jurassic World: Chaos Theory? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Jurassic World: Chaos Theory.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Jurassic World: Chaos Theory (Seizoen 4) dateert van 2025.

Jurassic World: Chaos Theory Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Jurassic World: Chaos Theory? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jurassic World: Chaos Theory seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Jurassic World: Chaos Theory Serie Informatie

Jurassic World: Chaos Theory is een Animatie / Avontuur-serie uit 2024-2025. Geregisseerd door Dan Forgione met onder meer de acteurs Paul-Mikél Williams, Sean Giambrone en Darren Barnet .

Zes jaar na de gebeurtenissen in Camp Cretaceous worstelen leden van "The Nublar Six" om houvast te vinden buiten de eilanden, terwijl ze navigeren door een wereld die nu gevuld is met dinosaurussen en mensen die hen pijn willen doen. De groep wordt herenigd in de nasleep van een tragedie en komt samen om vervolgens op de vlucht te slaan. Ze komen in een mondiaal avontuur terecht om een samenzwering te ontrafelen die zowel de dinosaurus als de mensheid bedreigt en eindelijk de waarheid boven tafel brengt over wat er met een van hen is gebeurd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,07 met in totaal 21 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.