Crime Scene Berlin: Nightlife Killer seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Crime Scene Berlin: Nightlife Killer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Crime Scene Berlin: Nightlife Killer.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Crime Scene Berlin: Nightlife Killer (Seizoen 1) dateert van 2024.
Crime Scene Berlin: Nightlife Killer Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Crime Scene Berlin: Nightlife Killer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Crime Scene Berlin: Nightlife Killer seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Crime Scene Berlin: Nightlife Killer Serie Informatie
Crime Scene Berlin: Nightlife Killer is een Misdaad-serie uit 2024. Geregisseerd door Jan Zabeil met onder meer de acteurs Miroslaw Wawak, Debbie Pollack en Lucia Lu .
In 2012 veroorzaakt een mysterieuze reeks moorden angst en paniek in Berlijn. De slachtoffers, schijnbaar willekeurig gekozen, worden gedrogeerd met een onbekende stof - een spoor dat onderzoekers voor een dilemma plaatst. Terwijl het nieuws over de gruwelijke moorden in heel Duitsland de krantenkoppen haalt en er nieuwe zaken naar voren komen die mogelijk verband houden met eerdere moorden, neemt de druk op de onderzoekers toe om de zaak op te lossen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,76 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.