• 9.385.677 stemmen

Hot Wheels Let's Race

Hot Wheels Let's Race seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Hot Wheels Let's Race? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hot Wheels Let's Race.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hot Wheels Let's Race (Seizoen 3) dateert van 2025.

Hot Wheels Let's Race Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Hot Wheels Let's Race? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hot Wheels Let's Race seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hot Wheels Let's Race Serie Informatie

Hot Wheels Let's Race is een Animatie / Actie-serie uit 2024-2025. met onder meer de acteurs Griffen Campbell, Grey DeLisle-Griffin en Jakari Fraser .

Zes jonge aspirantracers, Coop, Spark, Mac, Brights, Axle, en Sidecar, leren tijdens het Hot Wheels Racekamp van de Ultieme Garage alles om de nieuwe superracers te worden. Ze moeten het tegen elkaar opnemen in adembenemende races, extreme stuntwedstrijden en spannende uitdagingen ervaren. Wie zal de ultieme winnaar worden?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.