• 9.385.191 stemmen

Ronja Rövardotter

Ronja Rövardotter seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Ronja Rövardotter? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ronja Rövardotter.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ronja Rövardotter (Seizoen 2) dateert van 2024.

Ronja Rövardotter Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Ronja Rövardotter? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ronja Rövardotter seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ronja Rövardotter Serie Informatie

Ronja Rövardotter is een Avontuur / Familie-serie uit 2024. Geregisseerd door Lisa James Larsson met onder meer de acteurs Kerstin Linden, Jack Bergenholtz Henriksson en Christopher Wagelin .

Ronja is een temperamentvol en opstandig meisje dat wordt geboren in een roversbende in een middeleeuws Scandinavisch kasteel. Terwijl Ronja opgroeit, ontdekt ze een magisch, maar gevaarlijke bos met vreemde en mysterieuze wezens. Toch voelt ze zich meer thuis in het bos dan achter de muren van het enorme kasteel. Als Ronja de jongen Birk van een rivaliserende bende ontmoet, is dat het begin van een duistere familievete en ontstaat er een verboden vriendschap. Tegelijkertijd arriveert er een wetsdienaar in het gebied om het bos voor eens en altijd van rovers te bevrijden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.