Marvel Studios: Assembled seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Marvel Studios: Assembled? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Marvel Studios: Assembled.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Marvel Studios: Assembled (Seizoen 2) dateert van 2023.
Marvel Studios: Assembled Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Marvel Studios: Assembled? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Marvel Studios: Assembled seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Marvel Studios: Assembled Serie Informatie
Marvel Studios: Assembled is een Documentaire-serie uit 2021-2024. Geregisseerd door Brad Baruh
Marvel Studios: Assembled is een documentaireserie waarin de creatie van de spannende nieuwe shows en bioscoopreleases van Marvel Studios wordt beschreven. In elke aflevering komt er een Marvel-productie aan bod en wordt er een kijkje achter de schermen getoond via exclusieve beelden op de set en interviews met de cast en crewleden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.