Dublin Narcos seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dublin Narcos? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dublin Narcos.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dublin Narcos (Seizoen 1) dateert van 2023.
Dublin Narcos Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dublin Narcos? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dublin Narcos seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dublin Narcos Serie Informatie
Dublin Narcos is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2023.
Dublin Narcos combineert documentaire en drama en vertelt het verhaal van hoe drugs de structuur van Dublin veranderde, dat tot op de dag van vandaag nog steeds te zien is. In de snelgroeiende nieuwe drugsbusiness worstelen de Gardaí om het nieuwe soort crimineel neer te halen; van lokale moeders die gevechten voerden met dealers, tot cocaïnekoeriers en clubeigenaren; en van ravers die meegingen op de golf van door drugs aangewakkerde euforie, tot gebruikers wier uitstapjes naar de handel tot hun eigen ondergang leidden. Daarnaast proberen onbevreesde journalisten de drugsbaronnen te ontmaskeren wat uiteindelijk leidde tot de dood van een van hun dapperste, Veronica Guerin.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.