• 9.385.152 stemmen

Marc Márquez. All In

Marc Márquez. All In seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Marc Márquez. All In? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Marc Márquez. All In.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Marc Márquez. All In (Seizoen 1) dateert van 2023.

Marc Márquez. All In Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Marc Márquez. All In? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Marc Márquez. All In seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Marc Márquez. All In Serie Informatie

Marc Márquez. All In is een Documentaire-serie uit 2023. Geregisseerd door Chema Castillo met onder meer de acteurs Marc Márquez, Dani Pedrosa en Jorge Lorenzo .

Marc Márquez staat voor de lastigste beslissing uit zijn carrière. Hij moet drastische maatregelen nemen om weer te gaan winnen. De serie toont dit op duidelijke wijze en in de eerste persoon in een doorslaggevend jaar van Marcs leven en carrière. De angst, de risico’s, het lijden, de spanning van het racen en de oneindige ambitie van een man die weer kampioen wil worden.