• 9.369.659 stemmen

The Vanishing Triangle (2023)

Drama / Thriller | 1 seizoen

Ontwikkeld door: Ivan Kavanagh

Met onder meer: Allen Leech, India Mullen en Laoise Sweeney

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 26 oktober 2023

Eerst uitgezonden op: Acorn TV (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Vanishing Triangle

Wanneer onderzoeksjournalist Lisa Wallace een artikel over de moord op haar moeder publiceert is dat de aanleiding tot de verdwijning van Amy Reynolds. Samen met rechercheur David Burkely werken de twee samen om Amy te vinden. Hun onderzoek voert hen door Ierland, waar steeds meer meisjes vermist worden. Terwijl ze elke aanwijzing volgen, komen sommigen op een doodlopende weg terecht. Ondertussen speelt de moordenaar psychologische martelspelletjes met Lisa, waardoor ze in compromitterende situaties terechtkomt.

logo tmdbimage

Meningen over The Vanishing Triangle

avatar van AniSter

AniSter

zondag 10 maart 2024
The Vanishing Triangle seizoen 1 Bij dit eerste seizoen van deze serie heb ik een dubbel gevoel: enerzijds is het een goed plot, maar anderzijds zie ik alleen maar karakters die niet al te slim over komen; iedereen doet zo'n ontzettend domme dingen. Wat dat betreft is het niveau toch wat lager dan bij soortgelijke Scandinavische series. Naast de rode draad, de vermissing van de meisjes, spelen er ook een aantal privé zaken, wel of niet gerelateerd aan het hoofdverhaal. Het verhaallijntje van de privé sores van politieman David raakt wat dat betreft kant nog wal met het hoofdverhaal en hadden ze wat mij betreft mogen skippen. De relatie van Lisa met haar vader daarentegen en de vroegere gebeurtenissen zijn een stuk interessanter en zorgen tevens voor een opening naar het tweede seizoen. Want met nog een cliffhanger als afsluiting zit dat er zeker in. Volgens sommige websites verschijnt dit tweede seizoen medio dit jaar.