• 9.385.459 stemmen

Huset

Huset seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Huset? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Huset.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Huset (Seizoen 1) dateert van 2023.

Huset Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Huset? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Huset seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Huset Serie Informatie

Huset is een Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Michael Noer met onder meer de acteurs Sofie Gråbøl, David Dencik en Charlotte Fich .

Sammi, Henrik, Miriam en Gert zijn gevangenisbewaarders en collega's in een oude, versleten Deense gevangenis. Hun werkomgeving is rauw en vijandig, en hun respectievelijke levens buiten de gevangenismuren zijn om heel verschillende redenen gevuld met conflicten, geheimen en eenzaamheid. Geheimen die snel weer boven komen drijven en grote gevolgen hebben, niet alleen voor de vier gevangenisbewaarders, maar voor iedereen binnen en buiten de muren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,92 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.