Lost Women of Highway 20 seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Lost Women of Highway 20? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Lost Women of Highway 20.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Lost Women of Highway 20 (Seizoen 1) dateert van 2023.
Lost Women of Highway 20 Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Lost Women of Highway 20? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lost Women of Highway 20 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Lost Women of Highway 20 Serie Informatie
Lost Women of Highway 20 is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2023. Geregisseerd door Arianne LaPenne met onder meer de acteurs en Octavia Spencer .
Deze serie onderzoekt de misdaden die plaatsvonden langs Highway 20 tussen eind jaren 1970 en begin jaren 1990. Verschillende jonge vrouwen en meisjes verdwenen, werden seksueel misbruikt of vermoord. Minstens vijf vrouwen waren het slachtoffer van misdaden langs deze snelweg. Een wegwerker van het Oregon Department of Transportation was lange tijd de enige verdachte en werd uiteindelijk vervolgd voor de moord op Kaye Turner, die plaatsvond in 1978. Ackroyd werd veroordeeld tot vijf keer levenslang voor moord maar werd nooit vervolgd voor de andere moorden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.