El Niñero seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie El Niñero? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van El Niñero.
Het laatste bij ons bekende seizoen van El Niñero (Seizoen 3) dateert van 2025.
El Niñero Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van El Niñero? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Niñero seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
El Niñero Serie Informatie
El Niñero is een Komedie / Familie-serie uit 2023-2025. met onder meer de acteurs Sandra Echeverría, Moisés Arizmendi en Diana Bovio .
Een drukke zakenvrouw huurt in een moment van paniek een cowboy in om voor haar kinderen te zorgen. Hij is de perfecte oppas voor haar drie kinderen maar hij gooit haar ideeën over genderrollen en liefde echter volledig overhoop met als gevolg dat haar leven een onverwachte wending krijgt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.