• 9.384.261 stemmen

Wonderhatch: Soratobu Ryu no Shima

Wonderhatch: Soratobu Ryu no Shima seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Wonderhatch: Soratobu Ryu no Shima? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wonderhatch: Soratobu Ryu no Shima.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wonderhatch: Soratobu Ryu no Shima (Seizoen 1) dateert van 2023.

Wonderhatch: Soratobu Ryu no Shima Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Wonderhatch: Soratobu Ryu no Shima? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wonderhatch: Soratobu Ryu no Shima seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wonderhatch: Soratobu Ryu no Shima Serie Informatie

Wonderhatch: Soratobu Ryu no Shima is een Avontuur / Fantasy-serie uit 2023-2024. Geregisseerd door Kentaro Hagiwara met onder meer de acteurs Sena Nakajima, Daiken Okudaira en Mackenyu .

Upananta is een prachtige wereld vol zwevende eilanden en drakenrijders, die op het punt staat om verwoest te worden. Eilanden vallen uit de lucht en de snode Jairo is onstuitbaar. Alleen de grote held Aktha kan de wereld redden. De onervaren drakenrijder Thaim is vastbesloten om de held na zijn plotselinge verdwijning van het slagveld te vinden. Thaims zoektocht brengt hem naar een andere wereld: een plek waar vliegende draken en avontuur alleen bestaan in de dromen van middelbare scholier Nagi.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.