• 150.480 films
 • 8.470 series
 • 25.755 seizoenen
 • 566.281 acteurs
 • 325.858 gebruikers
 • 8.557.493 stemmen
Avatar
 
banner banner

Who's the Boss? - Seizoen 7 (1990-1991)

3,27 15 stemmen

Show titel: Who's the Boss?

IMDb beoordeling: 6,6 (13.890)

Afleveringen: 25

Speelduur: 12 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Blake Hunter en Martin Cohan

Met: Tony Danza, Judith Light en Alyssa Milano

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 18 september 1990

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 7 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Who's the Boss?

Tony Micelli en zijn dochter Samantha wonen in New York in een nogal ruige buurt. Na het overlijden van zijn vrouw staat Tony er alleen voor in de opvoeding van zijn dochter en hij besluit dat ze een betere omgeving nodig heeft. Ze verhuizen daarom naar Connecticut waar Tony een baantje heeft gevonden als huishouder bij het gezin van Angela Bower. Angela is eerst nogal verrast door de komst van Tony aangezien haar moeder Mona hem aangenomen heeft. Eigenlijk wil ze liever een vrouwelijke huishoudster, maar uiteindelijk gaat ze toch overstag. Tony en Samantha moeten erg wennen aan het leven in Connecticut en aan de leden van het gezin.

Afleveringen Seizoen 7 (1990-1991)

 1. 1. Ridiculous Liaisons

  18 september 1990 (30 minuten)

  Angela’s nieuwste date, de gladde Christopher, weet iedereen meteen te charmeren, vooral de vrouwen en het bedienend personeel. Tony daarentegen wordt gek van hem. Uiteindelijk neemt Tony Kathleen op date naar een restaurant om te kunnen spioneren bij de date van Angela en Christopher.

 2. 2. Hey Dude!

  25 september 1990 (30 minuten)

  Tony vindt het vreselijk dat Samantha haar vakantiebaantje als receptioniste ook na de zomer wil voortzetten, waarmee ze haar studie uitstelt. Hij en de Bowers vliegen naar haar toe, waar ze haar echte reden ontdekken: de knappe ’cowboy’ Matt, een lokale student en haar geheime verloofde.

 3. 3. The Famous Robinson Sisters

  2 oktober 1990 (30 minuten)

  Tony ontdekt dat Angela deed alsof ze een date had met Peter terwijl ze eigenlijk weer single is. Hij haalt Mona over om Angela mee uit te nemen. Voor iemand er erg in heeft, laat Angela haar zaken verslonzen en feest ze net zo uitbundig als Mona. Mona gedraagt zich op haar beurt ineens een stuk verantwoordelijker.

 4. 4. Did You Ever Have to Make up Your Mind?

  9 oktober 1990 (30 minuten)

  Tony ontmoet Kathleens vader. Deze wil weten of hij van plan is met haar te trouwen. Tony realiseert zich dat hij met haar moet praten omdat hij nog steeds gevoelens heeft voor Angela, en dat dat waarschijnlijk altijd zo zal blijven.

 5. 5. One Flew over the Empty Nest

  16 oktober 1990 (30 minuten)

  Tony is om praktische en sociale redenen zo populair bij de campusvriendinnen van Samantha dat hij haar meer ziet dan vroeger thuis. Samantha is jaloers op de aandacht en wil dat hij vertrekt. Dit doet hij zonder tegenspreken.

 6. 6. The Kid

  23 oktober 1990 (30 minuten)

  Als mevrouw Rossini’s buurvrouw, mevrouw Napoli, naar het ziekenhuis moet, zorgt Tony voor haar kleinzoon Billy. Het gaat uitstekend tussen de twee en hij wordt ook gevraagd om voor hem te zorgen net voor de operatie.

 7. 7. Parental Guidance Suggested

  30 oktober 1990 (30 minuten)

  Tony is ervan overtuigd dat hij goed werk levert met het opnemen van Billy Napoli in het gezin. Als de jongen dan aan school begint, gaat het helemaal mis. Hij leek aanvankelijk gepest te zijn omdat hij nieuw is op school, maar de agressie kwam en komt geheel van zijn kant.

 8. 8. Roomies

  6 november 1990 (30 minuten)

  Tony is het met Samantha eens dat ze uit haar lawaaiige onderkomen moet vertrekken. Ze wil echter niet terug naar huis en Tony gaat met tegenzin akkoord dat ze in het huis van een afwezige professor trekt met de studenten Benjamin en Beth.

 9. 9. Four Alarm Tony

  13 november 1990 (30 minuten)

  Tony neemt Billy mee naar een open dag van de brandweer en laat daarmee een kinderwens in vervulling gaan. Tony's eigen wens om mee te rijden speelt daarmee echter ook weer op, en hij wordt vrijwilliger.

 10. 10. Starlight Memories

  20 november 1990 (30 minuten)

  Tony en Angela hadden van elkaar verwacht gevraagd te worden voor de laatste avond - na vijfenzestig jaar - van een prestigieuze club. Het draait erop uit dat ze beiden met een andere date gaan. Ze ontmoeten een ouder echtpaar dat elkaar zesenveertig jaar geleden in de club ontmoette en halen herinneringen op.

 11. 11. Inherit the Wine

  27 november 1990 (30 minuten)

  Tony is verrukt om Billy en de Bowers mee te nemen naar het Siciliaanse dorpje waar hij vandaan komt voor het afhandelen van een testament van een oom van hem. Hij is blij verrast als het grootste deel van het landgoed hem ten deel valt: de wijngaard.

 12. 12. Who's Minding the Kid?

  4 december 1990 (30 minuten)

  Als de maatschappelijk werker Leonard Marshall langskomt om te zien hoe het staat tussen Tony en Billy, blijkt de jongen vermist. Tony en Angela proberen de man aan het lijntje te houden, maar beiden vertellen uiteindelijk de waarheid.

 13. 13. Broadcast Blues

  18 december 1990 (30 minuten)

  Tony en Samantha hebben zich, zonder dat ze het van elkaar weten, ingeschreven voor tv-uitzendingen van hun universiteit. Ondanks hun verschillen in stijl zitten er beiden over in of ze de harde waarheid moeten vertellen of juist met de stroom mee moeten gaan.

 14. 14. Days of Blunder

  8 januari 1991 (30 minuten)

  Tony neemt Angela mee naar de begrafenis van een hatelijke man. Na afloop krijgen de kinderen op hun kop omdat ze ruziën en niet behulpzaam zijn naar elkaar toe. De goede Jonathan wordt daarop van het rechte pad geleid door zijn vriendin, de goth Patricia.

 15. 15. You Can Go Home Again

  22 januari 1991 (30 minuten)

  Vanwege een simpele verkoudheid komt Samantha terug naar huis en laat ze zich in de watten leggen door Tony en Angela. Na een paar dagen ziet Jonathan in dat ze misbruik van de situatie maakt.

 16. 16. Ms. Mom

  29 januari 1991 (30 minuten)

  Tony is klaar om te beginnen aan zijn stage, maar kan het niet combineren met zijn studie en het huishouden. Hij gaat op zoek naar iemand voor het huishouden, maar hij acht niemand geschikt… totdat Angela zich aanbiedt.

 17. 17. The Unsinkable Tony Micelli

  5 februari 1991 (30 minuten)

  Tony is bang dat Billy een bankhanger wordt net zoals Mona. Tony wil dat hij een sport kiest en is teleurgesteld als het geen balsport blijkt te zijn, maar zwemmen. Angela was er ooit een kei in, maar Tony heeft het nooit geleerd en is zelfs bang voor water.

 18. 18. Tony and Angela Get Divorced

  12 februari 1991 (30 minuten)

  Tony en Angela ontdekken dat ze per ongeluk staan geregistreerd als gehuwden - met elkaar. Ze gaan er samen op uit om de fout recht te zetten.

 19. 19. Let Me Tell You 'Bout the Birds and the Bees

  19 februari 1991 (30 minuten)

  Tony is enthousiast over zijn eerste opdracht als leraar op een jongensschool. Als hij even de klas uit moet omdat Mona de loodgieter weggepest heeft, kan hij alleen haar vragen om op de jongens te letten.

 20. 20. Party Politics

  26 februari 1991 (30 minuten)

  Tony en Angela komen er op het laatste moment achter dat hun buren, de Harpers, een vervroegd verjaardagsfeestje geven voor Joey op de dag van Billy’s echte verjaardag. Praten helpt niet en het loopt zelfs uit op de uitdaging wie de meeste kinderen naar hun feestje kan lokken.

 21. 21. Choose Me

  12 maart 1991 (30 minuten)

  Tony haalt de Bowers over om mevrouw Rossini in huis te nemen terwijl haar appartement in Brooklyn opgeknapt wordt. Iedereen bromt en twijfelt over haar dominante gedrag, maar haar kookprestaties evenaren die van Tony.

 22. 22. Tony and the Princess

  26 maart 1991 (30 minuten)

  Tony komt de gevreesde gangster uit Brooklyn Gus Stone tegen. Hij durft niet te weigeren diens verwende dochter Claudia als assistente in de huishouding aan te nemen, als terugbetaling voor een lang geleden bewezen dienst.

 23. 23. Between a Rock and a Hard Place

  16 april 1991 (30 minuten)

  Samantha moet onder ogen zien dat ze teveel hooi op haar vork heeft genomen met de organisatie van haar eerste rockconcert, waarvoor ze nog niet één band heeft geregeld. En dat terwijl ze al een slechte bui doordat het uit is met een vriendje. Angela kan haar niet helpen, maar Tony doet een beroep op zijn jeugdvriend en boekingsagent Steve Mueller.

 24. 24. The Road to Washington: Part 1

  30 april 1991 (30 minuten)

  Tony gaat op campagne voor medische zorg voor ouderen, omdat hij verontwaardigd is over de financiële problemen waarin de honkbalveteraan Chappy zich bevindt. Hij moet voor het senaat spreken en Angela besluit het hele gezin mee te nemen.

 25. 25. The Road to Washington: Part 2

  7 mei 1991 (30 minuten)

  Na zijn ontgoochelende prestatie in het senaat verwacht Tony dat hij nationaal voor schut zal staan. Maar een senator schakelt zijn sexy assistente Christine Morrison in om Tony voor zijn eigen campagne te strikken. Angela is jaloers.

Alle Acteurs en Actrices

Acteurs en actrices

Tony Micelli

25 afleveringen

Angela Bower

25 afleveringen

Samantha Micelli

25 afleveringen

Jonathan Bower

25 afleveringen

Mona Robinson

25 afleveringen

3 afleveringen

2 afleveringen

2 afleveringen

1 aflevering

1 aflevering

1 aflevering

1 aflevering

1 aflevering

1 aflevering

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.