• 9.374.004 stemmen

You, Me & Them - Seizoen 2 (2015)

- Nog geen stemmen

Show titel: You, Me & Them

Afleveringen: 6

Speelduur: 3 uur

Ontwikkeld door: Steve Turner

Met: Eve Myles, Anthony Head en Nigel Betts

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: woensdag 8 april 2015

Eerst uitgezonden op: GOLD (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot You, Me & Them

Lauren en Ed zijn smoorverliefd op elkaar en kijken ernaar uit om hun leven samen te gaan delen. Het enige probleem blijkt de familie van Lauren te zijn en eigenlijk de hele buitenwereld. Lauren en Ed schelen namelijk dertig jaar en iedereen heeft zijn mening hierover klaar. Ze moeten sterk in hun schoenen staan om alle vooroordelen te kunnen ontkrachten.

Afleveringen Seizoen 2 (2015)

1. 1. The Other Mother

8 april 2015 (30 minuten)

Ed heeft zijn broer eindelijk zo ver gekregen dat hij het huis verlaat. Helaas trekt nu zijn moeder bij hem in. Ellie besluit met haar vriendje Tim te gaan samenwonen. Emma en Clive maken op aanraden van Rose een bucketlist.

2. 2. The One before the One

15 april 2015 (30 minuten)

Wanneer er een oude vlam ten tonele verschijnt, komt de relatie tussen Ed en Lauren onder druk te staan. De zoon van Debs en Keith heeft een ontdekking gedaan en de twee hebben hun handen vol aan deze nieuwe ontdekking.

3. 3. Joining the Masons

22 april 2015 (30 minuten)

Keith besluit een aantal klusjes op te knappen in het huis van Ed en Lauren. Hij blijkt er echter niets van te kunnen en Ed en Lauren zoeken hun toevlucht bij de Masons.

4. 4. School Reunion

29 april 2015 (30 minuten)

Lauren bezoekt haar schoolreünie. Ze ontmoet daar een oude vlam en Ed vraagt zich af of er eigenlijk nog wel toekomst in hun relatie zit. Emma besluit dat het tijd is om het allemaal wat rustiger aan te gaan doen.

5. 5. The Gift

6 mei 2015 (30 minuten)

Een oude vriend van Emma staat plotseling voor de deur waardoor Emma aan haar verleden terugdenkt. De alternatieve date van Alan blijkt ondertussen potentie te hebben.

6. 6. The Origami Butterfly Effect

13 mei 2015 (30 minuten)

Een shockerende aankondiging van Tim en Ellie zorgt ervoor dat Ed hysterisch wordt. De relatie van Keith en Clive bereikt een breekpunt. Debs besluit ondertussen dat het allemaal anders moet gaan aanpakken.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.