• 9.458.274 stemmen

Thanai Pisat - Seizoen 1 (2026)

Alternatieve titel: The Evil Lawyer

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 45 minuten

Met: Rhatha Phongam, Nat Kitcharit en Atchareeya Potipipittanakorn

Oorsprong: Thailand

Datum van release: donderdag 11 juni 2026

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Thanai Pisat

Mek is een jonge en idealistische advocaat die gelooft in het beschermen van de zwakkeren. Zijn leven stort in wanneer hij er ingeluisd wordt en valselijk wordt beschuldigd van de moord op de zoon van een machtige, corrupte politiechef. Omdat het rechtssysteem tegen hem is gekeerd, zoekt Mek noodgedwongen hulp bij Jittri. Zij staat in de juridische wereld bekend als "the evil lawyer": een ijskoude, genadeloze strafpleitster die erom bekendstaat dat ze mazen in de wet misbruikt en elke mogelijke tactiek inzet om te winnen, ongeacht de schuld van haar cliënten.

Afleveringen Seizoen 1 (2026)

1. 1. Allegation

11 juni 2026 (48 minuten)

2. 2. Testimony

11 juni 2026 (39 minuten)

3. 3. Confession

11 juni 2026 (53 minuten)

4. 4. Oath

11 juni 2026 (48 minuten)

5. 5. Denial

11 juni 2026 (50 minuten)

6. 6. Falsehood

11 juni 2026 (53 minuten)

7. 7. Statement

11 juni 2026 (47 minuten)

8. 8. Judgment

11 juni 2026 (1 uur en 07 minuten)

avatar van lang pee

lang pee

Dit is best een aangename Thaise serie, waarin zeker goed geacteerd word. Ik geef The Guardian wel gelijk, soms is het iets te "faintly ridiculous," en niet altijd even geloofwaardig.

Maar toch vond ik het aangenaam om volgen, zeker voor een Netflix serie.

Ik heb wel de taal op Engels moeten zetten, want werd niet vrolijk van dat Thais, nogal druk en schel voor mij als misofonie patient...