• 9.402.435 stemmen

Help, Mijn Man Is Klusser! - Seizoen 18 (2025)

- Nog geen stemmen

Show titel: Help, Mijn Man Is Klusser!

Afleveringen: 8

Speelduur: 7 uur en 12 minuten

Ontwikkeld door: Erik Koehoorn en Marijke Bongaarts

Met: John Williams en Joanneke

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 15 september 2025

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Help, Mijn Man Is Klusser!

Partners worden letterlijk uit de rotzooi gehaald die door hun man gecreëerd is. Deze mannen hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor hun partners tussen de rommel zijn komen te zitten. John Williams gaat met een professionele ploeg bestaande uit de broers Marcel en Ronald Auerbach aan de slag om de ideeën uiteindelijk toch te verwezenlijken.

Afleveringen Seizoen 18 (2025)

1. 1. Heerlen

15 september 2025 (54 minuten)

Moniek en haar partner Steve kochten een woning met ambitieuze verbouwplannen, maar al snel bleek het huis onbewoonbaar te zijn. Hierdoor woont het gezin inmiddels al ruim tweeënhalf jaar in een containerwoning in hun tuin. De vergunning voor deze tijdelijke woonunit loopt binnenkort af, wat Moniek grote zorgen baart over hun toekomstige verblijfplaats.

2. 2. Wormerveer

22 september 2025 (54 minuten)

Sigrid woont al geruime tijd in een bouwvallig huis dat verre van voltooid is. Het pand is chaotisch, met overal stof en vuil, ontbrekende plafonds, lekkende afvoerpijpen en zonder verwarming. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om het huis schoon te houden of een normaal leven te leiden. Vanwege een eerdere knieblessure is Sigrid niet in staat om zelf het huishouden op te knappen en is zij afhankelijk van Jan Wim, die echter vaak andere prioriteiten stelt.

3. 3. Aarsen

29 september 2025 (54 minuten)

Het gezin van Moniek en Steve heeft een woning aangeschaft met ambitieuze renovatieplannen, maar de verbouwing verloopt moeizaam en veroorzaakt veel stress en problemen. Door lekkages, schimmel en gezondheidsklachten is hun huis onbewoonbaar geworden. De kinderen kampen met rode ogen en terugkerende ziekten zoals verkoudheden en oorontstekingen, terwijl Moniek zelf gewrichtsklachten heeft ontwikkeld. Als gevolg van deze situatie woont het gezin al bijna tweeënhalf jaar in een containerwoning in de tuin, waarvan de vergunning binnenkort verloopt.

4. 4. Drachten

6 oktober 2025 (54 minuten)

Het huis van Gerda en Pim is uniek vanwege de bijna vijftig jaar durende verbouwing, wat het programma confronteert met de langstlopende klusuitdaging in zijn geschiedenis. Ondanks de vele inspanningen van Pim lijkt er weinig vooruitgang te zijn geboekt, waardoor het project uiterst complex en tijdrovend is geworden. John Williams, de ervaren klusser van het programma, neemt de verantwoordelijkheid op zich om structuur aan te brengen in deze verbouwing en om daadwerkelijke vooruitgang te realiseren.

5. 5. Hilversum

13 oktober 2025 (54 minuten)

Het huis van Bianca en Dennis doet denken aan een vervallen ruïne: vijftien dieren, schimmel en een relatie die langzaam uit elkaar valt. Is het mogelijk voor John en zijn team van klussers om van deze Griekse tragedie nog een gelukkig einde te maken?

6. 6. Arnhem

20 oktober 2025 (54 minuten)

Gwen bereidt het eten in de badkamer, omdat er geen keuken beschikbaar is. De renovatie ligt stil en de relatie staat onder grote spanning. John doet zijn best om de situatie te verbeteren, maar dat blijkt een moeizame opgave.

7. 7. Zutphen

27 oktober 2025 (54 minuten)

Nicole woont met haar gezin in een kluswoning van slechts drie meter breed. Het huis is koud, tochtig en absoluut niet geschikt voor hun jonge dochtertje, wat de situatie tot een ware nachtmerrie maakt. Haar man Elvio bekijkt het echter vanuit een positiever perspectief en vindt dat het allemaal wel meevalt. John komt langs om de situatie kritisch onder de loep te nemen en een realitycheck uit te voeren.

8. 8. Zoetermeer

3 november 2025 (54 minuten)

Caroliene woont inmiddels al zeven jaar met haar gezin in een vervallen woonwagen. De leefomstandigheden zijn onveilig en de kinderen hebben geen eigen slaapkamer. John zoekt contact met haar echtgenoot, Giel, en confronteert hem met deze feiten.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.