• 9.377.126 stemmen

Coming of Age - Seizoen 1 (2008)

- Nog geen stemmen

Show titel: Coming of Age

Afleveringen: 6

Speelduur: 2 uur en 24 minuten

Ontwikkeld door: Tim Dawson

Met: Anabel Barnston, Joe Tracini en Tony Bignell

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: dinsdag 30 september 2008

Eerst uitgezonden op: BBC Three (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Coming of Age

De serie draait om de levens van een groep studenten uit Abingdon, Engeland die van hun laatste paar jeugdjaren genieten. Chloe, Matt, Jas, Ollie en DK zijn normale tieners, wier leven zich afspeelt op school, hun slaapkamer en Ollies tuinhuisje, hun vaste hangplek. De groep probeert om te gaan met de dagelijkse beslommeringen die bij hun leeftijd hoort.

Afleveringen Seizoen 1 (2008)

1. 1. B... lowjob

30 september 2008 (21 minuten)

DK heeft een oogje op de nogal forse Sky en hij zet tamelijk onconventionele flirttechnieken in. In de tussentijd probeert de groep er alles aan te doen om de hoogst mogelijke cijfers op school te halen.

2. 2. Dick and Fanny

7 oktober 2008 (21 minuten)

Matt en Chloe moeten met elkaar kussen in een toneelstuk op school, maar de zenuwen worden Matt te veel. Ondertussen wordt Ollie beroofd door een klein meisje en doet DK gevaarlijke stunts voor geld.

3. 3. I Suck Coppers

14 oktober 2008 (21 minuten)

Chloe besluit alsnog met Matt uit te gaan, maar alleen als hij belooft een gezond eetpatroon aan te nemen. Jas krijgt haar droomrol in The Rocky Horror Show en DK heeft last van bijwerkingen na het inslikken van een hoop munten.

4. 4. We Have Been Naughty Haven't We?

21 oktober 2008 (21 minuten)

Ollie filmt Jas in de douche en stuurt de video naar DK die het filmpje naar heel de school doorstuurt. Jas is woedend en dumpt Ollie. In de tussentijd heeft DK problemen met de nieuwe docent aardrijkskunde op school.

5. 5. Up the Botty

28 oktober 2008 (30 minuten)

Jas en Ollie besluiten om in het bed van Ollies moeder seks te hebben, maar dit brengt rampzalige gevolgen teweeg. Chloe maakt zich zorgen om haar relatie met Matt en de decaan stuurt DK naar een psycholoog.

6. 6. Pussy Boy

4 november 2008 (30 minuten)

Chloe besluit om met Matt naar bed te gaan, maar alleen als haar ouders achter deze beslissing staan. Jas krijgt bezoek van een aantrekkelijke en leuke Russische uitwisselingsstudent en Ollie ziet hem als concurrentie.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.