• 9.378.047 stemmen

Nightmares of Nature - Seizoen 2 (2025)

Alternatieve titel: Lost in the Jungle

Afleveringen: 3

Speelduur: 2 uur

Ontwikkeld door: Alan Eyres, Chris McCumber, Grant Mansfield, Gretchen Palek, Jason Blum, Martha Holmes en Tom Hugh-Jones

Met: Maya Hawke (stemrol)

Datum van release: dinsdag 28 oktober 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Nightmares of Nature

Nightmares of Nature heeft twee hoofdstukken die gaan over het overleven in de natuur. In Cabin in the Woods zoeken een hoogzwangere muis, een jong wasbeertje en een getraumatiseerde kikker hun toevlucht in een hut diep in de Noord-Amerikaanse bossen. Daar wachten hen echter nog grotere verschrikkingen. Lost in the Jungle volgt een jonge opossum, een leguaan en een springspin die in het oerwoud een verlaten laboratorium vinden. Daar blijkt in elke hoek een gevaarlijk monster te schuilen.

Afleveringen Seizoen 2 (2025)

1. 1. Welcome to the Jungle

28 oktober 2025 (41 minuten)

In de jungle loert het gevaar overal. Als een opossum, een babyleguaan en een spinnenmoeder hun toevlucht zoeken in een verlaten lab, begint een nog grotere nachtmerrie.

2. 2. Trapped

28 oktober 2025 (39 minuten)

Onze helden zijn hun families kwijt en dalen af in de krochten van het lab terwijl ze op de hielen worden gezeten door koelbloedige moordenaars. Elke beweging kan hun laatste zijn.

3. 3. A Dead End

28 oktober 2025 (40 minuten)

Op een donkere, stormachtige nacht moeten onze helden vertrouwen op hun overlevingsinstinct om te ontsnappen uit het lab. Kunnen ze op tijd terugkeren naar de jungle?

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.