• 9.219.585 stemmen

Ontwikkeld door: Vanessa Ragone

Met: Soledad Villamil, Juan Minujín en Alberto Ammann

Oorsprong: Argentinië

Datum van release: woensdag 26 maart 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Atrapados

Verslaggeefster Ema Garay krijgt zichtbaarheid in de digitale journalistiek door criminelen te vangen die de neiging hebben om de gerechtigheid te ontlopen in de stad Bariloche in Argentinië. Haar leven neemt een onverwachte wending wanneer ze Leo Mercer ontmoet, een maatschappelijk werker en referent, die uiteindelijk de hoofdverdachte blijkt te zijn van haar onderzoek naar de verdwijning van een 16-jarig meisje. Terwijl Ema probeert de waarheid te ontdekken, zal ze zichzelf onder controle moeten zien te houden.

Afleveringen

1. 1. We Live in Darkness

26 maart 2025 (1 uur en 02 minuten)

De beroemde journaliste Ema Garay is druk bezig met een onderzoek naar een online kinderlokker. Martina's verliefdheid op een bewonderaar verdiept zich.

2. 2. You Can't Hurt the Dead

26 maart 2025 (52 minuten)

Ema's affaire nekt haar geloofwaardigheid en een bezoeker brengt een pijnlijke herinnering boven water. Als Martina verdwijnt, staat iedereen op scherp. Leo slaat op de vlucht.

3. 3. Guilty Until Proven Innocent

26 maart 2025 (50 minuten)

Schokkend nieuws doet de ronde in Bariloche. Ema krijgt een nieuwe zaak toegewezen. Bruno raakt betrokken bij het onderzoek van zijn moeder, maar zijn geheim dreigt uit te komen.

4. 4. Evil Comes in All Guises

26 maart 2025 (46 minuten)

Ema krijgt onverwachte informatie, wat leidt tot een doorbraak in Martina's zaak. De kloof tussen Bruno en zijn moeder wordt groter. Gael heeft een verrassing voor Sofía.

5. 5. Living with Hate Comes at a Cost

26 maart 2025 (44 minuten)

Als Ema het huis van de familie Briguel bezoekt, ontdekt ze meer over het verstrengelde verleden van Leo en Marcos. Bruno wordt verrast door een ongewenste gast.

6. 6. We Know Nothing of Tomorrow

26 maart 2025 (56 minuten)

Ema moet vechten voor haar leven en de waarheid. De sluwe plannen van Marcos werken averechts. Een samenkomst ter ere van Martina levert een nieuw spoor op met ernstige gevolgen.

avatar van lang pee

lang pee

Nog maar eens een Harlan Coben verfilming. Ik ben absoluut geen fan van zijn boeken, er zijn enkele goede verfilmingen, maar deze vond ik persoonlijk maar matig.

Zoals ook in veel van zijn boeken denk ik, jongens toch dit is echt niet geloofwaardig en zelfs zeer dom, ook in deze serie had ik enkele keren dat gevoel.

En dan al die bochten die constant genomen worden. Als je denk nu zijn we er, komen er nog wel enkele en dat weet je ook op voorhand natuurlijk.

Wat ik wel zeer mooi vond was de prachtige natuur in Argentinie, en dan denk ik altijd, in wat een vreselijk lelijk land woon ik....

Weet er iemand waar je die doorschijnende droge koffie kan vinden die niet dampt in de tas ook al is hij zeer warm. Word in vele series en films gebruikt!