• 9.183.785 stemmen

Secret Level - Seizoen 1 (2024)

Show titel: Secret Level

Afleveringen: 15

Speelduur: 3 uur en 36 minuten

Ontwikkeld door: Tim Miller

Met: Aidan Bristow (stemrol), Keanu Reeves (stemrol) en Arnold Schwarzenegger (stemrol)

Datum van release: dinsdag 10 december 2024

Eerst uitgezonden op: Amazon Prime Video (Nederland)

• Amazon Prime Bekijk seizoen 1 via Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Secret Level

'Secret Level' is een anthologieserie die zich afspeelt in de werelden van de meest geliefde videospellen. Elke aflevering is een op zichzelf staand en origineel verhaal met bekende personages en herkenbare taferelen. De spellen die in het eerste seizoen gehuldigd worden, zijn onder meer 'Unreal Tournament', 'Warhammer 40,000', 'Dungeons & Dragons' en 'Mega Man'.

Afleveringen Seizoen 1 (2024)

1. 1. Dungeons & Dragons: The Queen's Cradle

10 december 2024 (16 minuten)

Terwijl ze op een draken-sekte jagen, redt een groep avonturiers een jongen die geteisterd wordt door een sinistere kracht.

2. 2. Sifu: It Takes a Life

10 december 2024 (10 minuten)

Een jonge vechtsporter die vastberaden is om wraak te nemen, ontdekt de ware prijs van zijn obsessie.

3. 3. New World: The Once and Future King

10 december 2024 (15 minuten)

Een koning en veroveraar spoelt aan op een mysterieus eiland zonder leger en zonder idee. Hij heeft mogelijk een eeuwigheid nodig om zijn doel te vinden.

4. 4. Unreal Tournament: Xan

10 december 2024 (19 minuten)

Nadat ze in opstand komen tegen hun leidinggevenden, wordt een groep mijn-robots veroordeeld tot vechten voor overleving in een dodelijk arena-duel.

5. 5. Warhammer 40,000: And They Shall Know No Fear

10 december 2024 (19 minuten)

In de sombere duisternis van de verre toekomst gaat een genetisch gemodificeerde krijger die eeuwen aan de frontlinie diende, de confrontatie aan met zijn nalatenschap, terwijl zijn team op jacht gaat naar een gemuteerde magiër.

6. 6. PAC-MAN: Circle

10 december 2024 (11 minuten)

Een mysterieuze entiteit zit gevangen in een enorm doolhof en wordt achtervolgd door geesten. Een krijger wordt opgeroepen om die te helpen ontsnappen.

7. 7. Crossfire: Good Conflict

10 december 2024 (19 minuten)

Een dreigende storm nadert en twee rivaliserende groepen huurlingen botsen met elkaar. Gedreven door de visie van het grotere goed, nemen ze het tegen elkaar op en staan hun levens op het spel.

8. 8. Armored Core: Asset Management

10 december 2024 (14 minuten)

Op een ijzige grensplaneet ontdekt een legendarische mech-piloot dat zijn laatste missie antwoorden kan geven over de demonen die hem al decennialang achtervolgen.

9. 9. The Outer Worlds: The Company We Keep

17 december 2024 (14 minuten)

Een wees uit een uithoek van het sterrenstelsel steekt de kosmos over om een baantje aan te nemen bij een meedogenloze mega-corporatie in de hoop herenigd te worden met het meisje van wie hij houdt.

10. 10. Mega Man: Start

17 december 2024 (08 minuten)

Terwijl de gecorrumpeerde creaties van geniale uitvinder dr. Light verwoestingen aanrichten in Mega City, droomt zijn nederigste uitvinding ervan om te strijden voor eeuwigdurende vrede.

11. 11. Exodus: Odyssey

17 december 2024 (15 minuten)

Een monteur doorkruist galactische grenzen in een race tegen de klok om zijn weggelopen dochter te vinden.

12. 12. Spelunky: Tally

17 december 2024 (08 minuten)

Een stel ontdekkingsreizigers overpeinst hun doel in een ondergrondse wereld waar alles ze wil doden. Keer op keer.

13. 13. Concord: Tale of the Implacable

17 december 2024 (18 minuten)

De crew Freegunners van commandant Cassidy staat op het punt de grootste roof van hun leven te plegen - slechts een dodelijke armada en een ontzagwekkende ruimtestorm staan tussen hen en vrijheid in.

14. 14. Honor of Kings: The Way of All Things

17 december 2024 (18 minuten)

Een wonderkind dat zijn ouders verloren heeft, daagt de alwetende, kunstmatige intelligentie uit die over zijn stad heerst.

15. 15. Playtime: Fulfillment

17 december 2024 (12 minuten)

Koerier O zit gevangen in de eindeloze ellende van sleur. Maar als een mysterieuze figuur haar een vreemd pakketje geeft, ontdekt O dat machtige mensen het koste wat kost in handen willen krijgen.

avatar van The Oceanic Six

Mooi gemaakt, maar kan niet zeggen dat ik het nou zo heel boeiend allemaal vond.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik heb tot nu toe 8 van de 15 afleveringen gezien en zoals The Oceanic Six al zegt, heel boeiend zijn ze zeker niet allemaal. Van die afleveringen die ik zag vond ik afl. 7 en 8 de beste, en echt heel sterk waren die nou ook weer niet, maar het beste van die 8 die ik zag. Aldus mijn persoonlijke mening. Het is inderdaad wel heel mooi gemaakt, daar kan ik echt niks op aanmerken. Morgen kijk ik de laatste 7 afl. nog. Ik hoop wel dat die beter zullen zijn dan de vorige. Het is trouwens van de makers van 'Love - Death & Robots' maar dat vond ik toch vele malen beter dan wat ik tot nu toe zag.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Aflevering 13 vind ik verweg de beste van de 15, de rest is zeer matig. Zo jammer, ik had er best wel hoge verwachtingen van maar helaas.