• 9.235.913 stemmen

Obliterated - Seizoen 1 (2023)

Show titel: Obliterated

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 47 minuten

Ontwikkeld door: Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Dina Hillier

Met: Shelley Hennig, Nick Zano en C. Thomas Howell

Datum van release: donderdag 30 november 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Obliterated

Een eliteteam van de Special Forces verijdelt een dodelijke dreiging voor Las Vegas. Nadat ze hun geslaagde missie groots gevierd hebben met veel drank, drugs en seks, ontdekt het team dat de bom die ze onschadelijk hebben gemaakt nep was. Het nu dronken team moet door hun beperkingen heen vechten, hun persoonlijke problemen overwinnen, de echte bom vinden en de wereld zien te redden.

Afleveringen Seizoen 1 (2023)

1. 1. Real American Heroes

30 november 2023 (55 minuten)

Nadat een speciale eenheid de dodelijke plannen van een wapenhandelaar heeft verijdeld, viert het team het succes van de missie totdat ontnuchterend nieuws het feest beëindigt.

2. 2. Born in the U.S.S.R.

30 november 2023 (52 minuten)

Het team haast zich naar Area 52 om Koslov en zijn koper te ondervragen. Maya gaat naar de stripclub met een nieuwe vriendin die hun missie dreigt te saboteren.

3. 3. Craps

30 november 2023 (44 minuten)

De groep staat voor een deadline en de zoektocht naar Litvin leidt tot een nog grotere ontdekking. In de lucht heeft Paul bizarre visioenen terwijl hij de Vulture bestuurt.

4. 4. Walks of Shame

30 november 2023 (52 minuten)

Nu de Vulture is uitgeschakeld, splitst het team zich op: McKnight en Ava vinden hulp, Gomez helpt Maya haar angst te overwinnen, en Trunk en Lana bedenken een exitstrategie.

5. 5. Shots! Shots! Shots!

30 november 2023 (45 minuten)

De agenten infiltreren in het huis aan het meer om de kernbom in handen te krijgen. Terwijl de spanningen binnen de Russische gelederen toenemen, belandt het team in het kruisvuur.

6. 6. From Vegas with Love

30 november 2023 (53 minuten)

De klok tikt terwijl de vrouwen in een nachtclub naar aanwijzingen zoeken en de mannen te maken krijgen met Elvis-imitators. Elders ontmoet Hagerty mogelijk zijn gelijke.

7. 7. Make It Rain

30 november 2023 (49 minuten)

Terwijl de FBI het overneemt van Ava en het team, treedt een naaste bondgenoot van Koslov naar voren. Op de Strip mislukken de plannen voor een uitwisseling als er chaos uitbreekt.

8. 8. Last Call

30 november 2023 (57 minuten)

De missie komt in een stroomversnelling wanneer het team schokkend nieuws te horen krijgt over de nucleaire bom. Kunnen ze de explosie verijdelen voor het te laat is?

avatar van umbra

umbra

Wat een klucht van een serie is me dit sech, met zeer irritante karakters. Enkel de muziek was te pruimen.

avatar van IH88

IH88

Heel veel onzin, actie, drank, drugs en 'tits and asses'. Het is compleet belachelijk, maar ik zit soms wel met een grote glimlach naar alles te kijken. Een vlotte actieserie met een vleugje The Hangover. Ben al bij aflevering 6 en vlieg er doorheen. Dan doe je ook wat goed.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Absurdistisch anders kan ik 't niet omschrijven.

In feite is het the A-Team 2.0, net zo fout en onmogelijk. Maar toegegeven, er zit zo hier en daar wel degelijk geinige humor in. Vandaar de 2.5*

horizons

Nog twee afleveringen te gaan en wat een heerlijke onzin. Geweldig.

horizons

Lol, ja, onverantwoord leuk.

avatar van IH88

IH88

horizons schreef:

Lol, ja, onverantwoord leuk.

Ja, dat vat deze serie wel goed samen haha. Fijn ook dat de acteurs allemaal precies weten in wat voor serie ze spelen. Mag best een seizoen 2 komen als je het mij vraagt.

horizons

Gratis reclame voor Netflix. En wat een watjes op X. En die kranten wat kommer en kwel schreeuwen: lol

avatar van Corcicus

Corcicus

Veel kijkplezier gehad aan deze hilarische actieserie. Shelley Hennig is een hete brok. Jammer dat we enkel haar blote kont te zien krijgen. In plaats daarvan wordt de kijker vrijwel onophoudelijk door het scherm heen geswaffeld. Ben niet bepaald enthousiast over die nieuwe tv-trend. De humor is goed te pruimen en elke aflevering valt er wel wat te lachen. Het tempo ligt ook hoog en de actie is meer dan degelijk. Nog wat meer gore en meer kwalitatieve oneliners en het feest was compleet geweest.

avatar van Pip2020

Pip2020